Regin gudarnas återkomst

Jag tänkte skriva lite rollspels regler, baserade på FATE.

Prolog - Regin - Medium

##Om

Lajvets värld är just nu som vår värld. Med skilnaden(om man inte tror på sånt) att det finns övernaturligaväsen. Dessa väsen har dock inte kunnat direkt påverka världen. Fören nu då ett handfull Medium blivigt influerade att att begå handlingar i världen. Något som kan förändra allt. I prencip definieras världens fysik av de väsen som influerar dem. Den influensen har under en tid varit begränsad till inspiration och drömmar.

Du spelar ett av dessa medium. Du har blivigt influerad att genomföra en ritual som kommer ge väsnet som influerat dig inflytadnde över en plats(där lajvet är). Det kommer bli en väg in i världen för väsenet, men även andra väsen. Eom att öppna pandorasbox fast långsammare. Troligtvis kommer du bli besatt av ditt väsen om ritualen lyckats, fast det är ju inte säkert att mediumet fått denna information.

##Symbolism

Väsnet influerar sitt medium till att bära symboler för dem. Det förstärker deras inflytande över mediumet och väsnets kontakt med världen.

##Utrustning:

Tåliga skor/stövlar som kan bli lite blöta. I övrigt kläder efter väder. Vad du behöver för att äta. Eventuella symboler och ritual artefakter.

comments powered by Disqus