Regin gudarnas återkomst

Jag tänkte skriva lite rollspels regler, baserade på FATE.

Regin

Regin Är ett smatidsfantasy lajv konsept där man spelar varleser som kan röra sig mellan andevärlden och vår värld. De får genom deta fördelar i båda världarna som gör dom till de varelser vi berättat sagor om. Denna website är dedikerad till att för klara konceptet. [Om] på om sidan kan du läsa mer om de mål jag har med lajvets regler. Man kan även läsa [blandade anteckningar]{https://docs.google.com/document/d/1E-waj83tdUacdZMgh-d5z-auLEuZQAJvn1mwA8Suwgc/edit?usp=sharing} som i skrivande stund innhåller mer updatera information än denna webplats, men även saker som inte längre ska vara med.

Stavnings rättningar och ändrings förslag på websidan tas helst imot på projektets github sida man kan även ladda ner filer där ifrån och göra ändringarna och skicka på [mejl till mig]{mailto:regin@mumma.nu]

comments powered by Disqus